0
Ostali sportovi

PLIVAČI VIŠE NISU PREPUŠTENI SAMI SEBI: SC ‘Milan Gale Muškatirović’ ponudio svoj bazen

Objavljeno: 25.04.15 u 17:11

Sportski centar ‘Milan Gale Muškatirović’ na Dorćolu,  bivši ’25. maj’, na kojem od Nove godine ponovo trenira VK Crvena zvezda, postao je pokrovitelj priprema srpskih plivača za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.

Plivački savez Srbije zbog finansijskih problema ne može da plaća pripreme plivača, pa se tako nedavno ponovo desili da je olimpijac Čaba Silađi morao da plati ulaz na bazen u Košutnjaku da bi trenirao. A trenirao je sa ostalim građanima, iako je među prvim sportistima obezbedio normu za Rio.

– Osnovni principi našeg poslovanja jesu socijalna odgovornost i podrška vrhunskom sportu, upravo zato smo i reagovali čim smo saznali iz medija za probleme koje su imali naši olimpijci. Sporski centar ‘Milan Gale Muškatirović’ doneo je odluku da bude pokrovitelj srpskih reprezentativaca u plivanju u okviru priprema za Olimpijske igre u Riju 2016. godine. Verujemo u naše sportiste i želimo da im pomognemo da na najbolji mogući način predstave Srbiju na Olimpijskim igrama u Riju sledeće godine – poručio je Branislav Krekić, direktor Sportskog centra “Milan Gale Muškatirović”.

Lep gest, nema šta. Podsećamo, već trojica plivača su ispunili normu, a pored Čabe to su učinili Arkadij Vjačanin i Velimir Stjepanović.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter