0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

VUJASINOVIĆ: Dajem nama jedan procenat šansi više za pobedu

Objavljeno: 24.04.15 u 14:25

Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović uoči prvog polufinalnog duela plej-ofa šampionata Srbije protiv Crvene zvezde poručio je da njegov tim u slučaju lošeg rezultata neće tražiti izgovor u nedostatku treninga zbog hladne vode na bazenu na Banjici.

– Težak period za pripremu utakmice čemu se nismo nadali. Ipak, to nije alibi za eventualno lošu igru ili poraz. Ništa nismo izgubili jer smo dobro trenirali tokom cele sezone i odigrali dosta utakmica. Problem bi mogao da bude ukoliko se nastavi ovakva situacija, a za sutrašnji meč sam miran, rekao je Vujasinović na konferenciji za medije na bazenu na Banjici, prenosi Tanjug.

Vujasinovć je rekao da je njegova ekipa blagi favorit u odnosu na branioca titule zbog prednosti domaćeg terena.

– Znamo se dosta dobro, pobediće ekipa koja bude imala više želje i koja bude bila mirnija, a ne taktičke zamisli. Dao bih nama jedan procenat šansi više, jer smo izborili prednost domaćeg terena. Nadam se pobedi i efikasnoj igri, rekao je Vujasinović.

Kapiten Partizana i reprezentativac Srbije Dušan Mandić rekao je da ekipu neće poremetiti uslovi koj su ih zadesili.

– Daćemo sve od sebe da zabeležimo pobedu. Verujem da ćemo biti skoncentrisaniji, a ne bežimo od uloge favorita koju smo zaslužili zbog prednosti domaćeg terena“.

Direktor crno-belih Mirko Bradajić rekao je da klub ima velikih problema da nabavi mazut kako bi bazen bio spreman za utakmicu.

– Ekipa nije tenirala kako je planirano, nismo imali propisanu temperaturu vode u bazenu, ali je bilo neprimereno da odlazemo derbi. Uspeli smo velikom mukom da obezbedimo minimalnu količinu mazuta hitnom isporukom od osam tona. U ponedeljak ćemo mati isti problem, a situacija na tržištu tog goriva je izuzetno loša, objasnio je Bradajić.

Prva utakmica između Partizana i Zvezde igra se sutra od 16.30 sati na Banjici, a revanš je na programu u sredu.

Oba tima su imala problema što se tiče grejanja bazena, a o tome je govorio i vaterpolista Crvnee zvezde Strahinja Rašiović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter