1
Ostali sportovi

Foto: STARSPORT

DERBI U HLADNOJ VODI: Večitima to nije problem, u istoj treniraju, kada treniraju…

Objavljeno: 23.04.15 u 16:28

Polufinalna serija plej-ofa Prve A lige Srbije počinje u petak duelom Radničkog i Vojvodine od 20.45, a dan kasnije, od 16.30 igraju Partizan i Crvena zvezda, na Banjici.

Partizan ponovo muku muči sa grejanjem bazena, crno-beli ponovo nisu trenirali… Voda je hladna, a derbi će se igrati i bez obzira na to. Iz tabora crveno-belih stižu informacije da to nije problem, a i oni muče muku sa grejanjem bazena. Ni oni nisu redovno trenirali ili su imali skraćene treninge.

Večiti rivali dele iste muke i probleme i povrh svega se igra u subotu, kada se igra i večiti fudbalski derbi i počinje finalna serija ABA lige, u kojoj igra Zvezda. Ko će da gleda vaterpolo, momke koji predstavljaju budućnost Srbije (Mandić, Subotić, Rističević, Jakšić, Manojlović, Stojanović, Rašovići, Ranđelović, Eškert) i koji sportski prkose svim nedaćama? Bilo bi lepo kada na tribinama ne bi bili samo roditelji, rođaci, prijatelji… Bilo bi, ali teško.

Polufinalna serija Prve A lige Srbije igra se na dve dobije utakmice, a revanš meč zakazan je za 29. april, na Tašmajdanu. Eventualni treći meč trebalo da bude odigran 6. maja i Partizan bi ponovo bio domaćin.

Eto u kakvim uslovima se vodi bitka za šampiona Srbije… U takvom je stanju najtrofejniji srpski sport i to nikoga ne dodiče… Možda će se neko zapitati kako se dospelo u situaciju da u vaterpolu kroz 10, 15 godina nema medalja. Biće kasno.

hotsport.rs       

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter