0
TimeOut

TRAGEDIJA: Zverski ubijeno osam navijača u Brazilu

Objavljeno: 20.04.15 u 09:40

Osam osoba ubijeno je u prostorijama kluba navijača fudbalskog tima Korintijans u drugom po veličini brazilskom gradu Sao Paolu.

U saopštenju se navodi da su pristalice Korintijansa pripremale navijačke rekvizite pred utakmicu, kada su napadači upali u prostorije. Napadači su navijačima naredili da legnu pre nego što su pucali na njih. Policija smatra da su ubistva navijača najvjerovatnije povezana sa trgovinom narkoticima, prenosi BBC.

Neki očevici su izjavili da su dva, a neki da su tri napadača upala u prostorije navijačkog kluba u Sao Paolu, gde su hladnokrvno, pucajući u glave, ubili sedam nenaoružanih navijača Korintijansa. Osma žrtva je isprva uspela da pobegne na ulicu, ali je tada pogođena hicima iz vatrenog oružja, te je u univerzitetskoj klinici podlegla povredama.

Svi ubijeni bili su pripadnici navijačke grupe „Paviljao nove“, koja je osnovana 1990. godine, a kako javljaju pojedini mediji – oni su u trenutku upada napadača pravili roštilj i pripremali transparente za naredni nastup tima.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter