0
Ostali sportovi

Foto: Tanjug

BEOGRADSKI MARATON: Miškeljin treći put prvak Srbije u maratonu

Objavljeno: 18.04.15 u 16:12

Atletičar Ivan Miškeljin osvojio je treću titulu prvaka Srbije u maratonu. On je na Beogradskom maratonu ostvario vreme od dva sata, 35 minuta i 15 sekundi, što je njegov najbolji rezultat. Ukupno je zauzeo 12. mesto.

Miškeljin je rekao da je zadovoljan trećom šampionskom titulom, koju je danas na 28. Beogradskom maratonu osvojio najboljim rezultatom u karijeri.

– Od samog početka izdvojila smo se nas trojica, bilo je neizvesno do samog kraja. Poslednji kilometar je bio odlučujući. Bilo je krize na 30. kilometru, ali kiša je rashlađivala. Presrećan sam što sam istrčao svoj najbolji rezultat“, rekao je Miškeljin posle trke.

– Jedan deo titule posvećujem mom detetu koje će se roditi u septembru, a drugi deo medalje svom treneru, nedavno preminulom Franji Mihaliću, čiju sam trenersku i takmičarsku doktrinu preuzeo na sebe. Čast mi je što ću primiti njegovu plaketu i što sam njegov takmičar – dodao je on.

Miškeljin je prethodno osvajao prvenstvo Srbije u maratonu 2012. i 2014. godine u Novom Sadu. ostale rezultate Beogradskog maratona možete pogledati OVDE.

hotsport.rs  – Tanjug

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter