0
Ostali sportovi

UO VSS: Produženi ugovori sa selektorima

Objavljeno: 17.04.15 u 12:12

Upravni odbor VSS odlučio je da predloži Skupštini da novom odlukom potvrdi dugovanja prema igračima i stručnom štabu, ali i donese odluku o nevažnosti Pravilnika na osnovu kojih su dugovanja nastala.

Drugim rečima potvrđen je stav Anketnog odbora da pravna akta na kojima se radilo do marta 2013. godine nisu bila važeća ali da to ne dira stečena prava vaterpolista i trenera.

Upravni odbor je doneo odluku da produži ugovore sa stručnim štabom kao i sa selektorima mlađih kategorija Vujasinovićem, Milenkovićem i Vasilovskim. Usvojen je program rada reprezentacije kao i brojni izveštaji koji se odnose na realizaciju programa i finansija za 2014. i aktivnosti u tekućoj godini.

Kako nije bilo primedbi na promene Statuta odlučeno je da se ovaj akt stavi na izglasavanje članovima Skupštine koja će biti održana 28.aprila u Beogradu.

Usvojene su propozicije prvenstva za mlađe kategorije kao i izveštaj Nadzornog odbora o materijalno finansijskom poslovanju.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter