0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

SVE JE SPREMNO: I Ministarstvo omladine i sporta podržalo Beogradski maraton

Objavljeno: 16.04.15 u 16:10

Danas je potpisan ugovor izmedju MOS-a i ASS-a, uz prisustvo ministra Omladine i sporta Vanje Udovičića i predsednika Atletskog saveza Srbije Veselina Jevrosimovića.

Beogradski maraton održaće se po 28. put u subotu 18. aprila. Vikend pred nama okupiće oko 5000 učesnika u tri različite trke: trka zadovoljstva na 5km, polumaraton na 21.1 km i maraton na 42.195 km.

“Zahvaljujem se Ministartsvu omladine i sporta, što je podržalo Beogradski maraton. Nije ovo pomaganje samo atletskog sporta, već atletike kao zdravog života, jer svi mogu da trče. Nadam se da će atletika vratiti ovo kroz rezultate i medalje kroz naredne rezultate”, rekao je Veselin Jevrosimović, predsednik Atletskog saveza Srbije.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić je poručio:

“Ne mogu da se takmičim u ovom sportu, pa sam zamolio predsednika ASS da on dodje.  Pozivam sve da podrže ovaj maraton i zdrav život. Najava je da ce ovaj maraton oboriti rekord po broju takmičara. Pozivam sve građane i decu da se podrži ova manifestacija, pa da pokažemo da je Srbija prava sportska država”.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter