2
The Best Of

IZVINJENJE NA CRNOGORSKI NAČIN: Akinfejev dobio besplatno letovanje!

Objavljeno: 08.04.15 u 17:12

Crnogorci su našli način da se izvinu golmanu ruske reprezentacije Igoru Akinfejevu zbog baklje koju je dobio u glavu tokom meča „sokolova“ sa Rusijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo odigranom u Podgorici.

Naime, hotel Olimpik u Ulcinju je čuvaru mreže CSKA iz Moskve ponudio najlepši apartman na korišćenje 15 dana besplatno.

– U ime Hotelsko-turističkog preduzeća ‘Ulcinjska rivijera’, države Crne Gore i tradicionalno dobrih rusko-crnogorskih odnosa, srdačno Vas pozivamo da sa porodicom budete naš gost u Ulcinju. Želimo da osetite Crnu Goru u drugom svetlu i da naše tradicionalno dobre odnose nastavimo, a prijateljstvo učinimo jačim – istkao je direktor Ulcinjske rivijere Zec za RT Crne Gore.

On je dodao i da je ruski narod dobrodošao na jadransko primorije.

– Želimo da pojedinačno loš slučaj ne stvori lošu sliku o gostoljubivoj Crnoj Gori. Stavljamo Vam na raspolaganje na 15 dana, u terminu koji Vama odgovara, najlepši apartman u hotelu na Adi Bojani ili u hotelu ‘Olimpik’ na Velikoj plaži, gde ćete imati status privilegovanog gosta. U našim hotelima, a posebno na Adi Bojani, ćete biti u prilici da sretnete puno svojih sunarodnika i prijatelja Crne Gore koji su tradicionalno naši dragi gosti.

U nedelju su ljubitelji ruskog fudbala mogli da vide kako izgleda vrat Igora Akinfejeva posle napada crnogorskih huligana.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter