3
The Best Of

DA LI ĆE OVO UNAPREDITI FUDBAL: Sudija poništio odluku posle snimka na video bimu (VIDEO)

Objavljeno: 07.04.15 u 23:10

Neverovatna situacija dogodila se na utakmici argentinske lige u kojoj je Velez dočekao Arsenal, a mnogi misle da bi odluka sudije mogla da promeni istoriju fudbala.

Naime, arbitar Herman Delfino je početkom drugog poluvremena posle jednog duela pokazao na „belu tačku“ zbog navodnog igranja rukom igrča Arsenala, a potom mu pokazao i drugi žuti karton, to jest crveni. Ipak, posle nekoliko sekundi na video bimu na stadionu je pušten usporeni snimak, sudija ga je video i promenio odluku. Igrača je vratio na teren, a Velezu je zasluženo oduzeo neregularan penal. Ipak, sada mu preti suspenzija FS Argentine i FIFA, koja se bori protiv moderne tehnologije u fudbalu.

– Savest mi je čista. Znam da je bilo suprotno pravilima, a moja odluka je bila pravedna – rekao je Delfino.

Sudiju čeka kazna, ali ko zna, možda njegovo ime Herman Delfino bude upisano u istoriju modernog fudbala.

hotsport.rs 

0
0

3 Komentara

  1. Naravno da se FIFA, UEFA i fudbalski savezi bore protiv novih tehnologija. Tako bi im bio uskraćen jedan od izvora zarade – nameštanje utakmica! Kod nas bi se Karadžić do poslednje kapi krvi borio protiv ovoga.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter