0
Ostali sportovi

TRKE JEDRENJAKA NA SAVI: Stevanović, Pavlović, Kosorova i Juil najbolji u klasama (FOTO)

Objavljeno: 06.04.15 u 16:22

Proteklog vikenda na reci Savi održana su dva takmičenja sportskih jedriličara u organizaciji Akademskog jedriličarskog kluba „Beograd“.

 

Na potezu od Ade međice do bežanijskog pristaništa takmičili su se seniorski skiperi u klasama mikrotoner i krstaši u okviru takmičenja „Dan sporta 2015“. Oni najmlađi ljubitelji vetra i vode, dokazivali su se u klasama laser 4.7 i optimist. Njihove trke odvijale su se u zalivu ispred prostorija kluba okviru memorijalnog takmičenja „Cocina regata“.

Pobednici Velizar Pavlovic i Goran Stevanovic sa                posadama

Rutu od 6 km, za nepunih 40 minuta, u klasi mikrotoner, prvi je savladao Goran Stevanović sa svojom posadom, ostavivši iza sebe 30 takmičara u deset posada, dok je u klasi krstaša pobedio iskusni Velizar Pavlović sa svojim mornarom. Među najmlađima, u klasi laser 4.7 sa konkurencijom od sedam takmičara, pobedila je Ivona Kosor iz AJK „Beograd“, dok je u klasi optimist ispred 47 svojih vršnjaka trijumfovao Stefan Juil takođe iz AJK „Beograd.“

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter