Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković podneo je krivičku prijavu protiv naših najboljih rukometašica, zbog toga što su objavile da se neće odazivati pozivu u nacionalni tim dok je on selektor.

Povezane vesti

Nedavno su naše rukometašice Katarina Tomašević, Sanja Damjanović, Dragana Cvijić na čelu sa najboljom igračicom sveta Andreom Lekić objavile da se neće odazivati u nacionalni tim sve dok je njen predvodnik Saša Bošković.

Nije baš najpoznatije zbog čega je došlo do sukoba među njima, i pored najvećeg uspeha u istoriji ženskog rukometa Srbije, kada su pre samo dve godine na Svetskom prvenstvu u Beogradu osvojile srebrnu medalju.

– Tačno je da sam podneo prijavu i to prvog aprila, a razlozi za to su poznati. Sada je na razmatranju Disciplinske komisije. Sastanak sa igračicama još čekamo –  rekao je Saša Bošković, a prenosi Sport.

On je navodno pokušao da na redovnoj sednici Upravnog odbora analizira ovu temu, ali je ona ocenjena kao preopširna i odložena je za neki naredni, tematski sastanak Rukometnog saveza. O ovome je pre nekoliko dana govorio i predsednik RSS-a Velimir Marjanović.

hotsport.rs