0
Ostali sportovi

GRAD PRISKOČIO U POMOĆ: Radnički putuje na Fajnal-for Triglav regionalne lige

Objavljeno: 31.03.15 u 16:25

Od srpskih klubova u debitantskoj sezoni u Triglav vaterpolo regionalnoj ligi najdalje je dogurao Radnički. Šumadinci su se plasirali na Fajnal-for u Rijeci, a u četvrtak će na Kantridi u polufinalu odmeriti snage sa Jugom.

Međutim, pod znakom pitanja je bilo da li će otići do Kantride, da li će biti para za put.

– Ići ćemo u Rijeku – rekao je sportski direktor Jugoslav Vasović za Žurnal, pošto je dobio garancije da će sredstva za put biti obezbeđena

– Grad Kragujevac je reagovao, pomogao nam je i zaslužan je što ćemo otputovati na fajnal-for.

Vaterpolo klub Radnički, je u nepune tri godine postojanja, postao jedan od najuspešnijih sportskih kolektiva u istoriji Kragujevca. Plasmanom na fajnal for Regionalne lige ispunio cilj koji je postavljen na početku ovog takmičenja.

– Ispunili smo tri od četiri cilja za ovu sezonu: osvojili smo Kup Srbije, plasirali se u Ligu šampiona i na fajnal for Regionalne lige. Preostaje još trofej u domaćem prvenstvu. U Regionalnoj ligi smo ostvarili ono što smo zacrtali, ali ne želimo tu da stanemo. U Rijeku idemo da osvojimo trofej – istakao je Vasović.

hotsport.rs        

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter