0
Ostali sportovi

ŠKOLA GOLFA ZA JUNIORE: Najmlađi položili ispit u Beogradu, Novom Sadu i Nišu

Objavljeno: 30.03.15 u 16:17

Proteklog vikenda mladi golferi imali su svoje prvo polaganje u okviru Škole golfa za juniore, u ogranizaciji Golf asocijacije Srbije.

Razvojni program koji za cilj ima edukaciju najmlađih golfera, dao je i prve rezultate. U Beogradu, Novom Sadu i Nišu polaznicima škole su dodeljene diplome, a oni su dobili priliku da kroz različite vežbe, stanice i praktične primere demonstriraju stečeno znanje.

Ovim inovativnim programom Golf asocijacija Srbije želi da golf kao najpopularniji pojedinačni sport na planeti, učini dostupnijim za sve zainteresovane osnovce.

Pred roditeljima i prijateljima najmlađi golferi pokazali su sve primere vrlina ovog sporta koje se razrađivali prethodnih meseci. Najredovniji polaznici škole golfa dobili su i članske kartice Golf asocijacije Srbije za ovu sezonu, koje im omogućavaju trening na igralištima u Srbiji sa obezbeđenom opremom za trening.

Posle Beograda, Novog Sada i Niša, škola golfa za juniore proširena je i na Zrenjanin gde je ovog vikenda održan prvi čas.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter