0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

TRL: Pobede Radničkog i Partizana, poraz Zvezde u Zagrebu

Objavljeno: 28.03.15 u 22:15

U 22. kolu Triglav lige Radnički je u Kragujevcu savladao Jug 13:12, Partizan je na Banjici bio bolji od Jadrana 12:6, dok je Crvena zvezda poražena u Zagrebu od Mladosti 12:9.

Odličan vaterpolo viđen je na Banjici. U susretu dva velika šampiona Jugoslavije Partizan je protiv Jadrana slavio sa 12:6. Crno-beli su meč prelomili u trećoj i četvrtoj četvrtini koje su dobili sa 4:1 i 4:2. Najefikasniji u timu koji sa klupe predvodi Vladimir Vujasinović bio je Gilen sa četiri gola, Mandić je upisao tri, dok je kod gostiju Sekulić postigao dva pogotka.

Zanimljivo je bilo i u Kragujevcu. Jug je vodio sve vreme, da bi Radnički prvi put poveo 20 sekundi pre kraja i pobedio 13:12. Gol odluke postigao je Petković, a ova dva rivala će se susresti u polufinalu plej – ofa koji se sledeće nedelje igra u Rijeci.

Od srpskih klubova poraz je pretrpela samo Crvena zvezda. Crveno-beli su dobro otvorili meč na Savi, ali su se „žapci“ na vreme trgli i napravili preokret. Na kraju Mladost je slavila sa 12:9.

Fajnal-for Triglav lige igra se sledeće nedelje u Rijeci, a parovi su Primorije – Mladost Zagreb i Radnički Kragujevac – Jug.

Kada je u pitanju plej-of prvenstva Srbije i tu je sve jasno. Radnički će imati prednost domaćeg terena protiv Vojvodine, dok će Partizan tu prednost imati protiv Crvene zvezde.

hotsport.rs  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter