0
Auto Moto

ŠTA MISLITE PO KOJOJ CENI? Najskuplji BMW X5 M pronašao svog kupca na 52. salonu automobila u Beogradu! (FOTO)

Objavljeno: 23.03.15 u 12:22

Najskuplji i najekskluzivniji BMW model koji je izložen na štandu kompanije Delta Motors u okviru 52. Međunarodnog salona automobila u Beogradu, BMW X5 M, trećeg dana sajma je prodat. 

BMW X5 M koji je Srbiji premijerno predstavljen na Beogradskom sajmu, odmah nakon salona automobila u Ženevi, prodat je po sajamskoj ceni od 174.462 evra. 

BMW 1

– Verujemo da će vlasnik ovog automobila, impresivnog izgleda, maksimalno uživati u vožnji zahvaljujući visokim performansama, agilnosti i sigurnosti koje on neizostavno obezbeđuje – navodi se u saopštenju.

Veliko interesovanje na 52. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu vlada i za novom BMW serijom 1 koja privlači pažnju znatnim promenama u dizajnu eksterijera sa akcentom na svetlosnoj grupi. 

BMW 3

Po broju zainteresovanih posetilaca ne zaostaju ni model BMW X3, kao i modeli BMW serije 3 i serije 5 za koje još od februara 2015. važe posebne pogodnosti pri kupovini. Sudeći po interesovanju, očekujemo da će do 29. marta 2015. godine kada se zvanično i završava 52. Međunarodni salon automobila u Beogradu mnogi BMW modeli pronaći put do svog kupca. 

BMW 4

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter