1
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

TRL: Partizan novim porazom poslednji u regiji

Objavljeno: 21.03.15 u 20:06

Vaterpolisti Partizana poraženi su u Splitu od Mornara rezultatom 8:7 (3:2, 1:2, 4:1, 0:2) u poslednjem meču pretposlednjeg kola Triglav regionalne lige.

Večerašnji meč na Poljudu praktično je odlučen u trećoj četvrtini koja je pripala domaćem timu rezultatom 4:1, pa gosti nisu uspeli u poslednjoj deonici preokretom da dođu makar do boda.

Jakšić je sa dva gola bio najefikasniji u timu Vlade Vujasinovića, a po jednom su bili precizni Mandić, Subotić, Gogov, Manojlović i Stojanović. Na drugoj strani samo je Čagalj dva puta savladao Rističevića.

Uoči poslednjeg kola Partizan je poslednji na tabeli sa 10 osvojenih bodova, dok je Mornar sačuvao šansu za fajnal for pošto ima 15 poena odnosno samo jedan manje od Mladosti koja u 14. rundi gostuje Crvenoj zvezdi u Beogradu.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. prvo mladost dočekuje zvezdu a ne ide u bg! drugo ne gledaju se bodovi između srpskih timova nego konačan poredak. ako ostane ovako 1.radnicki 2.zvezda 3.part i 4.vosa
    što znači radnicki vosa i zvezda part u 1/2 finalu. i prednost domaćeg terena imaju zvezda i radnicki a ako udjem u finale radnicki ima prednost dom terena! Ne širite neistinu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter