0
Ostali sportovi

REKREATIVO: Kraj zime označio početak golf sezone

Objavljeno: 20.03.15 u 15:00

Ovog vikenda otvaraju se tereni golf kluba Beograd na Adi Ciganliji čime zvanično počinje sezona golfa za 2015. godinu. Lepo vreme koje stiže, konačno može da obraduje srpske golfere koji su u prethodnim mesecima mogli da vežbaju ‘zamah’ i ‘patovanje’ isključivo na kompjuterskom simulatoru.

Na raspolaganju im je ponovo odlično pripremljen teren na Adi Ciganliji, kao i vežbalište uz sve propratne sadržaje koje nudi Golf klub Beograd. Među brojnim turnirima koji će se organizovati u novoj sezoni, kao najvažniji se izdvaja Otvoreno internacionalno prvenstvo Srbije, koje će se igrati sredinom maja i koje je od ove godine u kalendaru Svetske golferske federacije.

-Otvoreno internacionalno prvenstvo Srbije je od ove godine u renkingu Svetske golferske federacije. Ovo će biti izuzetno značajno za naše golfere jer će im omogućiti da uđu na svetsku rang listu, za koju je neophodno da se prethodno pobedi na nekom turniru u okviru WAGR bodovanja. Turnir se igra od 14. do 16. maja, a Otvoreno prvenstvo Srbije za juniore i juniorke u avgustu će se takođe bodovati za svetsku listu – objasnila je generalna sekretarka Golf asocijacije Srbije Irena Suturović – Bogdanović.

Ovaj plemeniti sport sve je popularniji u našoj zemlji pa Golf klub Beograd nudi po izuzetno povoljnim uslovima časove golfa u okviru akademije, kako za najmlađe, tako i za odrasle koji žele da nauče kako da ga igraju. Za aktivne igrače i ove sezone biće organizovani brojni turniri, a među najznačajnijim biće već standardna Masters serija koja iz godine u godinu privlači sve veće interesovanje.

hotsport.rs  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter