0
Ostali sportovi

TRL: Remi Zvezde i Radničkog na Dorćolu

Objavljeno: 15.03.15 u 19:47

U srpskom derbiju Triglav vaterpolo regionalne lige Crvena zvezda je na Dorćolu odigrala nerešeno sa Radničkim 8:8 (2:3, 2:1, 3:3, 1:1), u pretposlednjem, 21. koli Lige za šampiona.

Ovo je treći susret ove sezone između ova dva tima. Prvi je dobio Radnički, drugi Zvezda, sada je na redu bio remi i to se i desilo. 

Kao što i rezultat pokazuje, meč je bio neizvestan. Briljirali su Strahinja rašović i Aleksandar Njegovan sa po tri gola za crveno-bele, odnosno Srđan Vuksanović u kapici Radničkog. Tomašević i Rackov su još pogađali za tim Dejana Savića, a Popović dva puta i Trajković, Marković i Ćuk u kragujevačkom timu.

Radnički bi pobedom obezbedio F-4 TRL, a Zvezda uhvatila priključak…

Crvena zvezda – Radnički 8:8

(2:3, 2:1, 3:3, 1:1)
CRVENA ZVEZDA: S. Rašović 3, NJegovan 3, Tomašević 1, Rackov 1, Šefik, Drašković, Tankosić, Eškert, Bjelić, V. Rašović, Ranđelović, Obradović. Trener: Savić.
RADNIČKI: Vuksanović 3, Popović 2, Trajković 1, Marković 1, Ćuk 1, Živojinović, Toholj, Joksimović, Bogdanović, Basara, Dedović, Petković. Trener: Stevanović.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter