0
Ostali sportovi

SKIJANJE: I novinari imaju svoje Svetsko prvenstvo, a Srbija će biti domaćin

Objavljeno: 13.03.15 u 19:10

Kopaonik će od 5. do 12. februara 2016. godine biti domaćin Svetskog prvenstva za novinare u skijanju, odlučeno je na Generalnoj skupštini Svetskog udruženja novinara.

Kopaonik je velikom većinom glasova, na glasanju u španskom ski-centru Bakueira-Berete, pobedio ski-mesta iz Francuske i Švedske i dobio organizaciju Svetskog prvenstva u skijanju za novinare. Pored našeg najpoznatijeg ski-centra, suorganizatori i domaćini ovog SP u Srbiji biće JP Skijališta Srbije i hotelska kompanija MK Mountain Resort.

Očekuje se dolazak oko 250 novinara-rekreativaca iz preko 30 zemalja širom sveta, koji će pored učestvovanja u skijaškim nadmetanjima izveštavati o Srpskom turizmu i potencijalima Kopaonika kao ski-centra.

Ove godine Svetsko prvenstvo za novinare u skijanju održava se od 7. do 14. marta u Španiji, u skijaškom centru Bakeira-Beret u Pirinejima.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter