0
TimeOut

KAKVA TORTA: Sergej Trifunović častio zlatnu Ivanu Španović (FOTO)

Objavljeno: 13.03.15 u 23:58

Evropska prvakinja u skoku u dalj Ivana Španović, koja je tu titulu osvojila prethodnog vikenda u Pragu, od poznatog srpskog glumca Sergeja Trifunovića odnosno humanitarne organizacije „Podrži život“ dobila je originalnu tortu na poklon.

Kako red nalaže Ivana se javno zahvalila na poklonu uz zanimljivu poruku koju je ostavila na društvenim mrežama tačnije svom Instagram profilu.

– Ne znam da li sam stvarno zaslužila ovakav gest, ali hvala Sergeju Trifunoviću i humanitarnoj fondaciji „Podrži zivot“. Čast je i privilegija biti njihov ambasador. Svi imamo ljudsku potrebu da pomognemo pa hajde učinimo bar mali napor svakog dana – SMS na 5757.

spanovic-torta-instagram

Ivana Španović je skokom od 6,98 metara osvojila Evropu, ali i oborila nacionalni rekord. Sledeći cilj je prema njenim rečima obaranje magične granice od sedam metara i medalje na Svetskom prvenstvu u Pekingu i Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Pogledajte koliko emotivno je Ivana Španović ispratila intoniranje himne Bože pravde prilikom ceremonije dodele medalja na Evropskom prvenstvu u Pragu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter