0
Ostali sportovi

FOTO:STARSPORT

SAVIĆ: Bili smo bahati i prepotentni, Partizan je to kaznio

Objavljeno: 12.03.15 u 16:39

Kako trenutno stoje stvari na tabeli Triglav regionalne lige, gledajući učinak tri srpska kluba u ligi za šampiona, Partizan je u najboljoj poziciji da sa prvog mesta uđe u plej-of domaćeg prvenstva, a Crvena zvezda bi čak i sa nerešenim rezultatom protiv Radničkog, a meč je na programu ovog vikenda, bila druga. Šumadinci bi morali da trijumfuju ne bi li pretekli tim Dejana Savića. 

U prošlom susretu crveno i crno-belih nije bilo pobednika (8:8), a kada je bilo još bitnije, Partizan je bio bolji.

– Sigurno da u uzrocima poraza mogu da tražim i u lošem pristupu mojih igrača celokupnoj utakmici. Osokoljeni dobrim igrama u poslednjih nekoliko kola u meč smo ušli bahato. Sa druge strane, Partizan je pokazao da se lako podiže, odigrali su zaista fenomenalno, pre svega sa igračem manje, odnosno u odbrani. Igrali su presing, u drugoj četvrtini su se malo povlačili. Mi nismo imali odgovor – rekao je trener crveno-belih Dejan Savić.

Mnogo toga je škripalo u igri Zvezde.

– Imali smo mnogo izblokiranih šuteva, izgubljenih lopti, odnosno neispunjavanje igrača više doprinelo je ovakvom rezultatu. Mogu slobodno da kažem da je rezultat mogao da bude i gori po nas.

Treba se izdići iz ovakve situacije.

– Očekuju nas jako bitne utakmice protiv Radničkog i Mladosti i u suštini samo treba da radimo na psihološkom planu. Ovo je sve bilo odraz glave, da ne kažem prepotencije – zaključio je Savić.

Mini tabela Partizana, Zvezde i Radničkog u TRL izgleda ovako:

Rezultati:
Partizan – Radnički 4:8
Radnički – Partizan 8:10
Zvezda – Partizan 8:8
Partizan – Zvezda 12:9
Radnički – Zvezda 8:10
Zvezda – Radnički 14. mart

Tabela:
1. Partizan 4 2 1 1 34:33 7
2. Zvezda 3 1 1 1 27:28 4
3. Radnički 3 1 0 2 24:24 3

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter