Aleksandar Stanković, među navijačima Partizana poznatiji kao ‘Sale Mutavi’, po četvrti put zatražio je odlaganje izdržavanja zatvorske kazne od pet godina i devet meseci.

Povezane vesti

Stanković je optužen za trgovinu drogom i nezakonito posedovanje oružja na zatvorsku kaznu od pet godina i devet meseci, ali je iz nekog razloga, dobio rok da se javi policiji radi izdržavanja te kazne, a da za to vreme bude na slobodi!

On je već u tri navrata odlagao početak boravka iza rešetaka, svaki put zbog zdravstvenih razloga, kako je navodio. Slično je bilo i juče, kada je u Prvi osnovni sud u Beogradu stigla njegova molba za odlaganje zbog novih zdravstvenih razloga, i to poslednjeg dana roka.

Njegova molba je u sud stigla 10. marta, a podneta je u roku i biće razmotrena. Odlaganje je tražio zbog zdravstevnih razloga. Propisi nalažu da, dok se ne odluči o molbi za odlaganje zatvorske kazne, osuđenik ne ide na izdržavanje rekli su u Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

Aleksandar Stanković prvobitno je bio navijač Crvene zvezde, da bi kasnije postao vođa grobarske grupe ‘janičari’, a zatim i čovek u obezbeđenju čelnika fudbalskog kluba Partizan.

Uhapšen je 6. marta 2010. godine, a osuđen 14. maja 2013. godine, od kada traje njegovo odlaganje kazne u trajanju od pet godina i devet meseci, a morao je da plati 50.000 dinara.

hotsport.rs