3
Ostali sportovi

SPEKTAKL NA BANJICI: Partizan dočekuje Zvezdu u borbi za drugo mesto!

Objavljeno: 11.03.15 u 09:44

Osim što je ovaj večiti derbi važan za oba tima zbog borbe za plasman na fajnal-for regionalne Triglav lige, Partizan i Zvezda će se danas na Banjici boriti za startnu drugu poziciju u domaćem plej-ofu.

Današnji vaterpolo večiti derbi mogao bi mnogo toga da odluči što se tiče nastavka sezone. U Partizanu su pored povreda prethodnih dana imali problema i sa hladnom vodom na Banjici. Ipak, trener Vlada Vujasinović koji neće moći da računa na Tanaskovića, ne traži alibi, već najavljuje juriš na sva tri boda protiv najvećeg rivala.

– Preksinoć sam skratio trenig, juče ujutru nismo vežbali u vodi. Ali to je naša svakodnevnica i nismo navikli na nešto drugačije. Utakmica je veoma bitna, što zbog rivaliteta, što zbog borbe za što bolju startnu poziciju u našem plej-ofu. Jeste Zvezda u bodovnoj prednosti, ali mislim da će ovaj derbi odlučiti koje ćemo mesto mi, a koje oni na kraju zauzeti. Spremamo se da odigramo najbolje što možemo i da osvojimo sva tri boda – kaže strateg crno-belih.

Na drugoj, crveno-beloj strani, svi će biti spremni za ovaj duel, tako da ni njima ne manjka optimizma pred ovaj duel. Strahinja Rašović očekuje veoma težak meč.

– Znamo da oni i te kako dobro igraju na svom bazenu i da je veoma teško pobediti ih. Meč nam je veoma važan, jer osvajanjem tri boda ostajemo u trci za F4, a i zacementirali bismo drugu startnu poziciju za naš plej-of. Nadam se da ćemo odigrati kao protiv Radničkog ili Mladosti, jer samo tako možemo doći do pobede. Još žalimo što u poslednjem kolu nismo osvojili makar bod protiv Primorja – rekao je Rašović.

Crno-beli nalaze se na poslednjem mestu na tabeli regionalne Triglav lige sa samo sedam bodova, dok je Zvezda napredovala i sa 10 bodova zauzima šestu poziciju. Derbi između Partizana i Crvene zvezde igra se danas na Banjici sa početkom u 17 časova. Cene karata za ovu utakmicu iznose 200 i 400 dinara

hotsport.rs

0
0

3 Komentara

    • Sreca, posto citam vesti i pratim sport, pa znam sta je predsednik SD cz Skundric rekao za clanstvo KK cz beograd diva telekom idea cacanska banka jat budzet rs i BVK zvezda VET!!

      0
      0
      Odgovori
  1. Koji veciti derbi bre, aaaalo ljudi VK cz se ugasila 2008.godine i to je bio kraj SD cz u vaterpolu, ono sto je Cedomir Jovanovic kao vecinski vlasnik akcija osnovao godinu-dve posle, BVK zvezda VET je akcionarsko drustvo, privatno, i NIJE CLAN SD cz!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter