0
Ostali sportovi

ŠUMADINCI SE NE OPUŠTAJU: Moramo da se ‘podignemo’ pred Zvezdu

Objavljeno: 10.03.15 u 19:56

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca u sredu, od 18.45 sati, dočekuju splitski Mornar, u šestom kolu Triglav lige za prvaka. 

Posle poraza od Jadrana iz Herceg Novog, Šumadinci su izjednačeni sa crnogorskim timom na deobi trećeg mesta i sada imaju samo dva boda više od petoplasirane zagrebačke Mladosti, pa sa imperativom pobede ulaze u ovaj duel.

– Ovo je izuzetno bitna utakmica za nas, pogotovo što smo porazom od Jadrana izgubili neke bodove na koje smo računali. Favoriti smo, igramo na svom terenu i ako maksimalno ozbiljno pristupimo utakmici ne bi trebalo da imamo većih problema. Najbitnije je da se ne opuštamo, jer smo ušli u seriju loših rezultata. Ovaj meč nam je nam je dobro došao da se podignemo pred važan duel sa Zvezdom – rekao je, za klupski sajt, Miloš Miličić, bek Radničkog.

Posle dva meseca pauze, Kragujevčani bi po prvi put trebalo da zaigraju u kompletnom sastavu i na domaćem bazenu.

– Ovo je timski sport i teško je nadoknaditi nedostatak igrača, a mi smo u pojedinim utakmicama igrali i bez petorice standardnih. Dugo nismo trenirali zajedno i treba nam malo vremena da se uigramo i vratimo na stari nivo forme  – zaključio je Miličić.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter