0
Ostali sportovi

Ivana i Asmir

IVANA I ASMIR: U Beogradu će biti još boljih rezultata! (FOTO)

Objavljeno: 10.03.15 u 14:54

Evropska šampionka u skoku u dalj Ivana Španović i viceprvak u bacanju kugle Asmir Kolašinac istakli su da su ponosni što su osvojili medalje na dvoranskom prvenstvu u Pragu i najavili još veći broj medalja za Srbiju na narednom šampionatu u Beogradu.

Španovićeva, koja je u Pragu osvojila prvu zlatnu medalju na prvenstvima Evrope, a ukupno šestu za Srbiju, na konferenciji za medije u prostorijama kompanije Komtrejd rekla je da je ponosna što će titulu braniti u Beogradskoj KOMBANK areni.

– Obećavam da ćemo se spremiti i sigurna sam da ćemo imati „sedmicu“ – poručila je ona. 

Ivana Spanovic medalja

Kolašinac, koji je srebrom u Pragu kompletirao medalje na šampionatima Starog kontinenenta, pošto je već imao dvoransko zlato i bronzu na otvorenom, zahvalio se na podršci Ministarstvu sporta, OKS, ASS i svim navijačima koji su ga bodrili.

 – Podrška mi mnogo znači, nadam se medalji i za dve godine u Areni – rekao je Kolašinac. 

Ivana i Asmir

Trener Goran Obradović ocenio je da je Španovićeva sazrela za velika dela i da se na narednim takmičenjima od nje može očekivati samo napad na najviši plasman.

 – Nakon dve bronze i jednog srebra stiglo je i zlato. Svako ima svoj put, nekom je potrebno malo više vremena da sazri i dolazi Ivanino vreme. Ponosan sam kako je odradila postavljeni zadatak – naveo je Obradović. 

Atleticari u BG

hotsport.rs/tanjug

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter