0
Ostali sportovi

Foto: STARSPORT

TRL: Nekompletni Partizan potopljen u Dubrovniku

Objavljeno: 07.03.15 u 21:19

Partizan je protiv Špandaua na Banjici na kratko prekinuo lošu seriju, ali je ona nastavljena u Triglav vaterpolo regionalnoj ligi. Boji od crno-belih bio je Jug sa 13:7. 

Tim Vladimira Vujasinovića igrao je bez najboljeg strelca Gavrila Subotića, koji je morao na ušivanje arkade posle meča u LŠ i preskočio je gostovanje u Dubrovniku, a falili su i Asanović i Tanasković, dok je rekovalescent Vico bio u sastavu.

Iskusniji i kvalitetniji Jug je počeo silovito, već na poluvremenu je imao 8:4. Nastavio je i u istom ritmu do kraja, predvođen Janovićem, Boškovićem i Viskovićem i Bikarijem.

Sa druge strane, bolji od ostalih bili su kapiten Mandić i Radojević.

Jug – Partizan 13:7

(5:3, 3:1, 2:1, 3:2)

Bazen Gruž. Gledalaca 700. Sudije: Abramović i Matijašević. Igrač više: Jug CO 13 (7), Partizan Rajfajzen 10 (3).
JUG: Bijač, Macan 1, Bošković 2, Janović 3, Janger, Fatović, Marković 1, Bušlje, Visković 2, Dobud 1, Bikari 2, Pavličević, Batina, Ivaković 1. Trener: Kobeščak.
PARTIZAN: Soro, Gilen, Mandić 2, Vico 1, Janković, Repanović, Gogov, Jakšić, Manojlović, Lazić, Stojanović 2, Vučinić, Rističević, Radojević 2. Trener: Vujasinović.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter