0
Ostali sportovi

Foto: STARSPORT

LIGA ŠAMPIONA: Crno-beli vrtić potopio Nemce i zadržao nadu za F6!

Objavljeno: 04.03.15 u 19:53

U 6. kolu Lige šampiona u vaterpolu Partizan je na ‘Banjici’ savladao nemački Špandau sa 8:6 (2:2,2:1,3:0,1:3) i ostvario svoju drugu ovosezonsku pobedu u B grupi.

Izabranici Vladimira Vujasinovića ovom pobedom osvojili su šesti bod iz isto toliko odigranih utakmica, i što je najbitnije, zadržali su šansu da se u naredna četiri meča plasiraju na turnir najboljih šest timova na ‘Starom kontinentu’.

Utakmica protiv Špandaua bila ja veoma neizvesna, a ključnu razliku crno-beli su napravili u trećoj deonici, koju su dobili sa tri gola razlike. Nisu primili nijedan pogodak u tom periodu, što govori o kvalitetu odbrane Partizana, na šta trener Vujasinović stalno skreće pažnju svojim igračima.

Po dva gola za Partizan postigli su Dušan Mandić, Gavril Subotić i Ognjen Stojanović, a u strelce su se još upisali i Draško Gogov i Djorđe Lazić. Kod gostiju najbolji je bio Erik Mirs sa dva pogotka.

Crno-beli sada imaju skor od dve pobede i četiri poraza i zadržali su šansu da u preostale četiri utakmice zauzmu neko od prva tri mesta koja vode na fajnal-siks Lige šampiona. U narednom kolu izabranici Vladimira Vujasinovića će u Rijeci gostovati Primorju, a do kraja takmičenja će se sastati sa Solnokom, Jugom i Galatasarajem.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter