0
Ostali sportovi

FOTO:STARSPORT

DIVAC: Ostajem na čelu Olimpijskog komiteta, obavljaću obe funkcije

Objavljeno: 04.03.15 u 19:05

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije i novi potpredsednik Sakramento Kingsa Vlade Divac izjavio je da se ništa neće promeniti i da će ostati na čelu OKS-a do kraja mandata.

On je istakao da je i do sada živeo na relaciji Srbija – Sjedinjene Američke države, tako da mu neće biti problem da obavlja dve funkcije koje od juče ima.

– Zadovoljstvo mi je što sam dobio priliku da se vratim u klub za koji me vežu najlepše uspomene u mojoj košarkaškoj karijeri. Smatram da je mesto potpredsednika u Sakramentu velika čast i da ovo može biti samo dodatna snaga za našu olimpijsku kuću u međunarodnim okvirima. Moje angažovanje u OKS ostaje nepromenjeno do kraja olimpijskog ciklusa, a obzirom na to da sam i do sada živeo na relaciji Sjedinjene Američke Države – Srbija posao u Sakramentu neće ni na koji način uticati na obavljanje funkcije predsednika OKS – stoje reči Vlade Divca na zvaničnom sajtu Olimpijskog komiteta Srbije.

– Sistem rada unutar OKS postavljen je tako da uspešno funkcioniše već sedmu godinu, čak i onda kada ja nisam u Srbiji, prvenstveno kroz angažovanje potpredsednika Žarka Paspalja i Ivana Todorova, kao i ostalih članova Izvršnog odbora – naveo je on.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter