1
The Best Of

FOTO: STARSPORT

NOVAK ĐOKOVIĆ: Navijam za Zvezdu, ne mrzim Partizan!

Objavljeno: 01.03.15 u 21:05

Najbolji teniser sveta ponovo je u domovini gde će nardnog vikenda u okviru Dejvis kupa igrati za Srbiju protiv Hrvatske. Naš as je iskoristio slobodno vreme da sa velikim prijateljem Viktorom Trocikim odgleda košarkaški „večiti derbi“.

– Navijam za Zvezdu, ali ne mrzim Partizan. Navijam za Partizan u svim drugim utakmicama kada ne igra protiv Zvezde, igrao sam za taj klub, nemam tu vrstu problema. Sa Viktorom se uvek šalim, postoji rivalstvo između nas – rekao je Novak Đoković za Tanjug.

Novinare je zanimalo da Novak Đoković prokomentariše kvalitet košarke, na šta je on imao spreman odgovor.

– Nisam stručan da ocenim kvalitet košarke, jednostavno uživam. Igrači daju sve od sebe, oni su vrhunski sportisti i vole svoj klub i to je deo sporta. Niko ne podržava nasilje, za sada je atmosfera sjajna, nadam se da će tako ostati“ – istakao je na poluvremenu „večitog derbija“ najbolji teniser planete.“

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. Bravo Nole,svaka čast.Tako bi se trebali ponašati svi navijači.Ja sam vatreni navijač Partizana ali i tvoj.Mnogo si nam lepih trenutaka priredio a nadam se da će ih biti još mnogo u budućnosti.Volim i od srca pozdravljam svaki uspeh srpskog sporta pa naravno i Zvezde.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter