1
Ostali sportovi

ZA VIKEND SPEKTAKL: Legende Hokeja VS Veterani Srbije

Objavljeno: 25.02.15 u 12:18

U okviru obeležavanja 30 godina od osvajanja zlatne medalje na Zimskim Olimpijskim igrama u Sarajevu 1984. godine, u Beogradu će krajem februara gostovati hokejaška ekipa “Legende hokeja“ iz Moskve koju sačinjavaju nekadašnje hokejaške zvezde, legende ovog sporta, osvajači velikog broja Olimpijskih medalja i Svetskih prvenstava: Jakušev, Makarov, Miškin, Fetisov, Kasatonov, Kamenski, Bure… kao i jedan broj istaknutih poslovnih ljudi i političara.

Na inicijativu ekipe iz Rusije, jubilej će biti obeležen revijalnom utakmicom u kojoj će se sastati “Legende hokeja“ i “Veterani Srbije“. Biće to prilika da ljubitelji hokeja u Srbiji po prvi put uživo na ledu vide igrače koji su obeležili jednu epohu ovog sporta i postali legende još tokom svojih karijera.

Pre samo nekoliko nedelja mogli smo da ih gledamo u TV prenosu iz Sočija, kada su svojim majstorijama uveličali All-Star KHL vikend.

Njihova odluka da gostuju u Beogradu predstavlja veliku čast za srpski sport, ali i jedinstvenu priliku da se učvrste sportske i poslovne veze dve prijateljske države.

Hokej

Dolazak hokejaške ekipe “Legende hokeja“ predstavlja i jedinstvenu priliku da srpskom hokeju pomognemo da vrati nekadašnji sjaj i ponovo zauzme mesto koje zaslužuje u svetu sporta.

Utakmica će biti odigrana u subotu, 28. februara 2015.godine, u ledenoj dvorani “Pionir“, sa početkom u 14:00 sati.

Ulaznice će, na dan utakmice, biti prodavane na biletarnici ledene dvorane “Pionir“, a cena je 300 dinara. Pozivamo vas da nam se pridružite kako bi zajedno uživali u majstorijama nekadašnjih asova ove atraktivne igre.

Nadamo se da će vaše izveštavanje ovom lepom i jedinstvenom događaju obezbediti medijsku pažnju koju zaslužuje.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Sta je ovo? Prosli vek?
    Zasto ne azurirate dogadjanja? Kakav je to odnos prema ljubiteljima ovog sprta?
    Pravi bezobrazluk i javasluk.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter