0
Ostali sportovi

TRIGLAV REGIONALNA LIGA: Zvezda iznenadila i potopila Radnički u Kragujevcu!

Objavljeno: 25.02.15 u 18:26

U 17. kolu Triglav regionalne lige u vaterpolu Crvena zvezda je, iako poslednjeplasirana na tabeli, savladala Radnički u Kragujevcu rezultatom 8:10 (2:3, 2:2, 4:3, 0:2).

Tokom celog meča u Sportskom centru ‘Park’ u Kragujevcu igralo se oštro i borbeno, ali nijedan tim nije imao osetniju prednost, osim vođstva gostiju od 5:3 sredinom početkom druge četvrtine koje je Radnički brzo neutralisao. Odluka o pobedniku pala je u poslednjoj deonici koju su gosti iz Beograda dobili bez primljenog pogotka golovima dvojice Rašovića, Viktora i Strahinje, i tako slavili u derbiju 17. kola.

Najefikasniji na susretu bio je Strahinja Rašović iz pobedničkog tabora sa tri pogotka, Viktor Rašović i Radomir Drašović su imali po dva, isto koliko i Ivan Basara i Srđan Vuksanović na drugoj strani. Crveno-beli su ovom pobedom prepustili poslednje mesto Mornaru, dok su Kragujevčani ostali treći sa 14 osvojenih bodova. Već za vikend igra se naredno kolo, Crvena zvezda će ugostiti ekipu Mladosti, dok će Radnički ići na noge dubrovačkom Jugu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter