0
Ostali sportovi

DRUGAČIJA SLIKA NEGO U EVROPI: Crveno-bele terorišu rivale u domaćem prvenstvu!

Objavljeno: 23.02.15 u 19:50

Sećate se da je dosta pažnje privuklo učešće Ženskog vaterpolo klub Crvena zvezda u Ligi šampiona i to zbog činjenice da su natom turniru primile 80 golova, a postigle samo 12. U Srbiji je potpuna drugačija slika u odnosu na onu koju su šampionke prikazale u Evropi.

Nedavno su savladale Bečej sa 34:1, a u minulom šestom kolu Vojvodinu sa 31:3. Najefikasnija u redovima Crvene zvezde bila je Dragana Ivković sa osam pogodaka, Jovana Dujović se sedam puta upisala u strelce, dok su po četiri puta precizne bile Nada Mandić i Tijana Jakovljević. Za Vojvodinu su po jedan gol postigle Telečki, Simin i Vuković.

Posle šest odigranih kola crveno-bele imaju maksimalnih 18 bodova. Iza su Taš 2000 sa 15, i Senta sa 13 osvojenih bodova. U sledećem kolu šampionke Srbije gostuju četvrtoplasiranom Partizanu.

Crvena zvezda – Vojvodina 31:3 (6:1, 8:2, 7:0, 10:0)

Beograd – Bazen: Tašmajdan. Gledalaca: 100. Sudije: Ivanović i Beljin (Beograd). Isključenja: Crvena zvezda 7, Vojvodina 7. Peterci Crvena zvezda 1 (1).

Crvena zvezda: Aleksandrović, Milovanović 2, Pantović 2, Ćorović 2, Radojčić, Dujović 7, Simić 2, Mandić 4, Đorđević, Vasković, Ivković 8, Jakovljević 4, Vujović. Trener: Miloš Bradić.

Vojvodina: Volić, Marković, M. Mandić, Trubonjača, E. Mandić, Marcikin, Erdeljan, Telečki 1, Simin 1, Vuković 1, Travar. Trener: Slađana Drezgić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter