1
Izjava dana

FOTO: STARSPORT

Dejan Radonjić o Kupu i novim trofejima

Objavljeno: 23.02.15 u 08:00

– Osvojili smo Kup, što je bio jedan od naših ciljeva, sada se okrećemo novim izazovima i pripremama za najvažnije mečeve sezone. Pokušaćemo da kroz mečeve polufinala ABA lige obezbedimo Evroligu i naredne sezone, a onda nam slede bitke za nove trofeje. Sigurno će biti kompleksno sprovesti trenažni proces kroz teške mečeve koji nam predstoje i zato se nadam da se niko neće ljutiti ukoliko se izgubi neka utakmica i ako ja napravim neku pogrešnu izmenu. Idemo zajedno do novih pobeda.

0
0

1 Komentara

  1. Cestitke momcima i strucnom stabu na osvojenom trofeju ali treba gledati u buducnost.Jokic,Zagorac i Miljenovic su definitivno igraci za Zvezdu.Jokic je NBA potencijal,bolji je od Zirbesa svakao i o njemu bi vredelo razmisljati a ako treba i izdvijiti neki dinar da sledece sezone bude deo tima po svaku cenu a Zagorac i MIljenovic su pokazali veliki potencijal.Pozz.MKD

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter