0
Ostali sportovi

FOTO: AS Srbije

SAJAM TURIZMA: Predstavljeno EP u dvorani u Beogradu (FOTO)

Objavljeno: 20.02.15 u 17:50

Danas je na Sajmu turizma još jedanput izvršena prezentacija Evropskog prvenstva u dvorani koje će se održati 2017.godine u Beogradu.

Takmičenje će biti od 3. – 5. Marta u Kombank areni, dok će se treninzi odvijati u novoj dvorani. Srbija će tom prikom okupiti preko 1000 atletičara iz svih zemalja Evrope i oko 10 000 navijača, koji će imati priliku da posete naš glavni grad.

Na sajmu se obratio i juniorski i veteranski rekorder u skoku u vis Dragutin Topić koji je još jedanput istakao važnost ovako velikog takmičenja za našu zemlju.

Prvo EP u dvorani održano je u Beču 1970.godine, a ove godine održava se u Pragu.

Na put početkom marta krenuće delegacija Atletskog saveza Srbije i Turističke organizacije Beograda koja će u Pragu po prvi put prezentovati „EP Belgrade 2017“.

Predsednik Evropske atletske federacije Hansjorg Wirc će tom prilikom Gradonačelniku Beograda Siniši Malom uručiti zastavu EA, koja će u Beogradu ozvaničiti početak organizacije Evropskog dvoranskog prvenstva 2017.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter