0
Ostali sportovi

BOGAT I KORISTAN SADRŽAJ NA TRENING KAMPU: Golferi unapredili ‘kratku igru’

Objavljeno: 19.02.15 u 13:36

Golf asocijacija Srbije organizovala je trening kamp na terenima na Adi Ciganliji za najbolje srpske igrače i igračice. 

Seniorski i juniorski reprezentativci Srbije radili su zajedno na poboljšanju kratke igre. Posebni treninzi omogućili su članovima nacionalnog tima da poprave svoju čip tehniku pred brojna međunarodna takmičenja koja ih očekuju ove godine. Osim kratke igre, radilo se i na analizi i poboljšanju duge igre, kao i na edukaciji reprezentativaca. Održano je nekoliko predavanja gde je akcenat bio na različitim aspektima u razvoju igrača.

Na samom terenu glavnu reč vodili su kapiten nacionalnih selekcija Nebojša Lazić, kao i treneri Aleš Gregorič, Vladimir Simeunović i Jure Čoh. 

Golferi 2

Sudija Borislav Todorović ukazao je članovima nacionalnog tima na brojna pravila koja mogu da im budu od koristi na takmičenjima, kao i na detalje na koje uvek moraju da obrate pažnju.

Doktor reprezentacije Branko Barać  pričao je o antidoping pravilima koja su stupila na snagu od ove godine, dok je psiholog prezentacije Petrašin Matijević razgovarao sa učesnicima kampa o mentalnim aspektima golfa. Fokus je bio na tome da svaki igrač sebi treba da postavi određeni cilj za ovu godinu, kako bi svoj rad uskladio prema ostvarenju svog cilja, uz napredak u svim aspektima svoje igre.

Na trening kampu su učestvovali: Čedomir Ilić, Ilija Đurđević, Ranko Helc, Branimir Gudelj, Mihajlo Dimitrijević, Puniša Plazina, Andrija Đorđević, Luka Jovanović. U ženskom timu našle su se Tamara Palkovljević, Jelena Lainović, Jana Marinović i Jefimija Đorđević.

hotsport.rs 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter