0
Ostali sportovi

VERUJU U ČUDA: Tigrice se nadaju prolazu u četvrtfinale Kupa Kupova

Objavljeno: 13.02.15 u 18:29

Čuda se desavaju! U to veruju rukometašice Radničkog, stručni štab, svi ljubitelji sporta i rukometa u Kragujevcu! Iako, su u prvoj utakmici osminefinala Kupa kupova poražene od norveskog Bjasena (24:39), BiljanaBalac i drugarice obećavaju čudo.

U nedeljuod 18,00 sati popularne “tigrice” u hali “Jezero” obećavaju borbu do poslednjeg atoma snage. Ovaj duel imai humanitarian karakter, jer će se prikupljati novac za mladog Kragujevčanina Juliana Bogdanovića, koga čeka nova operacija oka.

Tim povodom u velelepnomhotelu “Ema”smestenom u samom centru grada održana je konferencija za medije, na kojoj je veliku podršku devojkama i samom klubu dao Nikola Urošević, pomoćnik gradonačelnika za sport Kragujevca:

– Ovim putem pozivam sve navijače da ispune halu u nedelju i pomognu rukometašicamaRadničkog da ostvare dobar rezultat.Verujem da svi zajedno možemo da prođemo dalje i obradujemo ljubitelje sporta u našem gradu.

Goran Stanišić, predsednik Rukometnog kluba Radnički, optimist je pred duel:

Došli smo do osmine finala Kupa kupova. Nismo dobro prošli u prvoj utakmici u Norveškoj. Imali smo mali peh prilikom sletanja aviona u Trondhajmu. Rezultat koji smo ostvarili nije adekvatan i nije merilo kvaliteta našeg tima. Mi se ne predajemo! Ulazimo u revanš spremni da pobedimo. Videćemo da li ce to biti dovoljno za prolaz u narednurundu takmičenja.Pozivam navijače da dođu u što većem broju i da nas podrže.

Aleksandar Radosavljevic, šef strucnog štaba rukometašicaRadnickog:

– Svesto se dešavalo u Norveškoj treba što pre zaboraviti. Što se tice revanš meča, mi se ne predajemo. “Tigrice” ce u nedelju izaći na teren i pokazati borbenost, volju i želju da pobede. U svakom slučaju idemo da trijumfujemo.Za to se i spremamo, a da li će to biti dovoljno za nastavak takmičenja u Evropi – videćemo. Ja verujem u moje devojke i sve ćemo ućiniti da našn grad obradujemo novom pobedom. EkipaBjasena je vrlo kvalitetantim, ali mi smo analizirali naše greske u prvoj utakmici i verujem da ćemo pronaći pravu igru da prđemo dalje.

Biljana Balac, kapiten Radnickog:

– Ne bih se vraćala na prvimec u Norveškoj. Vec odponedeljka okrenuli smo se revanšu.  Ono što mogu da obecam, kao i uvek, mi ćemo datisve od sebe da napravimo dobar rezultat, kako z asebe, tako i za ovaj grad koji nas podržava. Ovom prilikom se zahvaljujem svima koj iveruju u nas i pozivam da dođu u halu “Jezero” i podrže nas.Pozvala bih sve naše verne navijače, da veruju u nas. Mi se nikada ne predajemo. Mi smo velikih umanitarci i ovog puta pozivam sve ljude dobre volje da prilogom pomognud a sakupimo novac za naseg sugrađanina Juliana Bogdanovića koga čeka nova operacijioka.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter