0

TRANSFER SAGA U NAJAVI: Real prodaje CR7?

Objavljeno: 13.02.15 u 10:24

Tokom ove sezone u Primeri, najbolji i najefikasniji fudbaler Real Madirda, Kristijano Ronaldo, na 19 mečeva postigao je čak 29 golova.
Međutim, ni neverovatna količina postignutih golova, ni činjenica da je ove sezone zaradio Zlatnu loptu, nagradu za najboljeg fudbalera na svetu, možda neće uspeti da sačuvaju Kristijana Ronalda u „kraljevskom klubu“.

Naime, kako prenose španski mediji, predsednik Real Madrida, Florentino Perez, ozbiljno razmatra mogućnost da proda popularnog CR7. Naravno, razlog za tako nešto ne bi bilo nezadovoljstvo igrama sjajnog Portuglaca koji je prava fudbalska mašina.

Kako navode izvori, Florentino Perez bi rado prihvatio „pravu ponudu“. Prevedeno, to znači da je će Real prodati Portugalca samo u slučaju da na Santjago Bernabeu stigne neka astronomska ponuda.

Ronaldo već ima 30 punih godina, a zbog svoje neverovatne kondicije i fizičke spreme sasvim sigurno će još neko vreme moći da boravi u vrhu svetskog fudbala.

Ipak, Perez veruje da era CR7 neće potrajati još suviše dugo, te je, uveren je, pravi trenutak da klub inkasira veću količinu evra od njegovog transfera.

Za sada nema informacija o tome da li postoji zainteresovanih klubova i koliko bi oni eventualno bili spremni da izdvoje za ovaj transfer. Ono što deluje kao sigurno, za manje 100 miliona evra Real verovatno ne bi pristao da započne pregovore.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter