0

FOTO: STARSPORT

POVRATNIK U ZVEZDU: Pratim šta se dešava u Partizanu

Objavljeno: 13.02.15 u 10:02

Ekipa Crvene zvezde tokom ove zime uspela je u klub iz Ljutice Bogdana da vrati dvojicu iskusnih defanzivaca. Aleksandra Lukovića i Dušana Anđelkovića.

Kao što je poznato, Luković je doživeo veliki peh pošto je zaradio tešku povredu, a 32-godišnji Anđelković oslukušuje dešavanja u taboru najvećeg rivala, ekipe Partizana:

– Pratim, naravno, šta se dešava u Partizanu. Video sam vesti o promenama u njihovom timu. Vidim da su ih napustili najbolji strelci, ali nemam poseban komentar. Nema razloga da gledamo više u tuđe dvorište nego da se bavimo našim. Na pripremama smo i znamo da se od Crvene zvezde traže pobede. Pričaćemo o komšijama kad se približi večiti derbi – rekao je Dušan Anđelković, levi bek Crvene zvezde, piše Žurnal.

Ekipa Partizana je lider na tabeli domaćeg prvenstva, ima šest bodova više u odnosu na najbližeg pratioca, Crvenu zvezdu, ali posle odlazaka Škuletića i Lazovića ova prednost ne deluje nedostužnom.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter