8

FOTO: STARSPORT

GAGIĆ O ‘IZDAJSTVU’: To ne priliči Partizanu, Zvezda me kontakrirala ranije

Objavljeno: 13.02.15 u 12:30

Nakon što je rešio pitanje novog angažmana sada već bivši košarkaš Partizana Đorđe Gagić je odlučio da otvori dušu što se tiče cele situacije koja je uzdrmala sportsku javnost prethodne nedelje.

Bivši reprezentativac Srbije potvrdio je da je bilo kontakata sa Crvenom zvezdom, ali ne sada već u decembru kada je postojala mogućnost da bude registrovan za crveno-bele.

– Tačno je da me je Zvezda želela u prelaznom roku. Finansijski, ponuda je bila odlična, ali o njoj ni u jednom trenutku nisam razmišljao. Odbio sam je bez da sam pitao Duška Vujoševića ili bilo koga drugog. Ne bih to nikada uradio, na prvom mestu zbog sebe, a onda i zbog saigrača, rekao je Gagić u izjavi za Blic.

Mladog igrača je posebno zablolelo to što ga je bivši klub nazvao izdajnikom i tako mu nalepio etiketu.

– Zalepljena mi je etiketa izdajice, a ginuo sam za Partizan. Osećao sam se jako loše. I ne samo to, svašta se pisalo o meni… Prvi sam igrač koji je nazvan izdajnikom samo zato što je odlučio da ode iz kluba, iako nisam imao nijednu ponudu prilikom zahteva za raskid ugovora. U svakom slučaju, takvo saopštenje ne priliči Partizanu, završio je Gagić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

8 Komentara

  1. lako je pavlavicu i macvanu da igraju kako vi kazete iz ljubavi kad su vec uzeli pare u inostranstvu a isto tako i ucitelj ljubavi u rusiji i crnoj gori a kada mladi gagic zeli da zaradi onda je izdajnik

    0
    0
    Odgovori
  2. Čovek nije izdajnik…to sto neko ima stav da svako treba u ovakvoj situaciji u klubu da igra za dzabe kako bi se reklo da je heroj i pravi partizanovac,e oni grese…svaka čast pavloviću ali nije to rešenje…zašo svi grobari,koji sebe nazivaju tako nisu pokušali da rese problem a ne ida imaju kompleks od zvezde sto sad stoji bolje,pa ne možemo mi vecno vladati…zašto ta velika armija od recimo 100.000 nije dala pojedincno prilog od po recimo 30e i tu cifru dala klubu i da ispadnu heroji umesto gagica…2 takve akcije za godinu dana i resen problem…da resavaju problem a ne da uzdizu igrače koji igraju za nikakve pare i tako ih nazivaju pravim partizanovcima…tu se gresi…veliki gagic

    0
    0
    Odgovori
  3. Gagicu,nisi ti izdajnik…ti si heroj…ali za neke druge…za one koi 13-15 godina hoche da srushe Partizan…a ti samo si se pomerio na njihovu stranu…neko igrao I igra za ljubav prema KLUBU…a ti burazeru igrash za LJUBAV prema novcu….to je razlika izmegju tebe I ostalih igracha PARTIZANA….

    0
    0
    Odgovori
  4. Izvini, ostavis nas u sred sezone, trazis raskid ugovora, a znas koliko smo oslabljeni. Uz to si znao kad si produzio ugovor u kakvom smo stanju sa finansijama. Mogao si kao covek da Izdrzis jos ova cetri meseca pa da se rastanemo kao ljudi. Da svaki sledeci put kad igras i protiv nas da dobijes aplauz od tvojih grobara, sta ocekujes sad? Da ti se zahvalimo sto si „ginuo“ za nas? Hahahah smesan si

    0
    0
    Odgovori
  5. Bravoo bree Gagicu,tako je Psuju te sto ides od tog usra*** kluba,da je ono vreme 2008 ne bi te premicivli da igras za Partizan(Partizan je bezobrazan)Kad im trebas oni zivot hoce da daju za tebe,a kad im ne trebas hoce da te sutnu kao kantu.Bravo Gagicu izabrao si dobar klub gde ces da se usavrsavas.
    Sve pozdrave za tebe <3

    0
    0
    Odgovori
  6. Ti si ginuo za Partizan.Sta onda rade Pavlovic,Macvan,pa i Luka Bogdanovic,koji mogu da igraju gde hoce u Evropi ali ne,oni su se vratili da pomognu a ne ti izdajnicka p…..Sta mislis,kako ces biti docekan ako ikad dodjes u pionir a voleo bi da dodjes!!!!

    0
    0
    Odgovori
  7. Гагићу, ако будеш икако прочитао ово.. Јеси издајник!!! Да си отишао на крају сезоне нико ти реч неби рекао!! Још би добио и овације са трибине! А овако се боримо(борите) за Част клуба, који је у најтежој ситуацији можда у историји КК Партизана…(можда грешим) и ти одеш пред сам крај када треба да се да 100% своје снаге… Ето зато!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter