0

Foto: STARSPORT

EVROLIGA: Crvena zvezda večeras u Atini traži čudo u meču s Panatinaikosom

Objavljeno: 13.02.15 u 10:41

Ekipa Crvene zvezde večeras od 20:45 minuta u paklu Oaka Arene pokušaće nemoguće, pošto se u okviru sedmog kola Evrolige sastaje sa Panatinaikosom.

Crveno-beli protiv sebe imaju i jakog protivnika, ali i neugodnu tradiju, pošto su na prethodnih osam mečeva čak sedam puta dvoranu napuštali pognute glave.

Uz sve to, četa Dejana Radonjića se nalazi u prilično nezavidnoj poziciji, pošto je u dosadašnjih šest utakmica upisala tek jednu jedinu pobedu i nalazi se na poslednjem mestu Grupe E.

– Pre početka Evrolige analizirano je da je Panatinaikos slabiji nego prošle sezone. Možda je tako bilo zbog dolaska novog trenera kojem su igrači morali da se prilagode, ali i zbog problema sa povredama. Tako se stekao utisak da nisu odigrali najbolje u prvoj fazi, mada ja mislim da su i tada bili veoma dobri – rekao je trener crveno-belih, Dejan Radonjić.

On je ocenio da se ove analize ipak nisu ispostavile kao tačne:

– Ipak, sada kada su kompletni pružaju mnogo bolje partije, što je najbolje pokazao i trijumf nad Makabijem. Oni su sada u mogućnosti da se bore za neko od prva dva mesta u grupi što bi im obezbedilo prednost domaćeg terena u doigravanju – jasan je strage Crvene zvezde.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter