1
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

TRL: Bez pobednika u ‘večitom derbiju’

Objavljeno: 08.02.15 u 19:17

Meč 16. kola Triglav regionalne lige u vaterpolu između Crvene zvezde i Partizana, odigran na bazenu SC Milan Gale Muškatirović, završen je bez pobednika – 8:8 (3:4, 1:2, 1:0, 3:2).

Mnogo bolje su ovaj meč otvorili crno-beli, za koje je danas ponovo debitovao Slobodan Soro, pa je posle dve četvrtine tim Vlade Vujasinovića imao dva gola prednosti.

Međutim, crveno-beli su u trećoj deonici odigrali odličnu odbranu, postigli su jedan gol i prišli na samo pogodak zaostatka. Uspela je Zvezda da napravi potpuni preokret u četvrtoj deonici kada je Bjelić na nešto više od minut do kraja uspeo da dovede u vođstvo svoj tim – 8:7. Ipak, nominalno gosti u današnjem meču već u narednom napadu su uspeli da izjednače i dođu do boda.

Vaterpolo Zvezda

I jedni i drugi mogu da budu nezadovoljni konačnim ishodom pošto su imali priliku za pobedu, a pored toga rivali u borbi za plej-of će im se bodovno udaljiti.

U domaćem timu najefikasniji je bio Strahinja Rašović sa tri pogotka, njegov brat Viktor je postigao dva, a Drašović, Bjelić i Rackov po jedan. Na drugoj strani Mandić, Subotić i Stojanović su po dva puta savladali Šefika, a Vico i Jakšić po jednom.

Crvena zvezda ostaje na dnu tabele Lige za prvaka sa samo pet osvjenih bodova, dok Partizan sada ima osam odnosno dva manje od četvrtoplasirane Mladosti.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Nije NIKAD, niti ce biti IKAD veciti derbi izmedju VK Partizan iprivatnog mslog kluba bez istorije Cede Jovanovica BVK zvezda VET, i mala beba zna sa je veciti derbi mec dva kluba iz SD-ova zvezde i Partizana, sto ova prva nije!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter