2
The Best Of

FOTO: MCF MegaCom Film

KONAČNO I KOD NAS: ‘Messi’ stiže u Srbiju!

Objavljeno: 02.02.15 u 21:14

Film posvećem najboljem igraču Barselone Lionelu Mesiju premijerno će u Srbiji biti prikazan u četvrtak 5. februara.

Svetsku premijeru film “Mesi“ imao je krajem prošle godine u Španiji, iako je letos premijerno prikazan u Rio de Žaneiru.

Film je režirao čuveni španski reditelj Aleks de la Iglesia, poznatiji po modernim horor filmovima kao i filmovima fantastike.

– Uzbudljivo putovanje malog dečaka ka vrhu i ostvarenje želje da postane jedan od najboljih fudbalera svih vremena.

Postalo je jasno da je on Maradona našeg vremena već na kućnom snimku koji prikazuje šestogodišnjeg Mesija koji igra fudbal sa starijim momcima, na kome dribla njih trojicu, dobacuje loptu na teren, čeka trenutak, priprema se, šutira i postiže gol. Lionel Mesi kao da je rođen sa fudbalskom loptom.

Stidljiv dečko iz siromašnog grada Rosaria, je zahvaljujući svojoj baki , kojoj šalje poljupce na nebu nakon svakog gola, dobio podršku da prati svoj san do kraja . Uprkos lečenju hormonima rasta, kako bi dostigao normalnu visinu, Mesi je postao najveći od svih – ali je ostao i dalje skroman i povučen. Te njegove osobine se mogu uzeti kao objašnjenje njegove ogromne popularnosti. Za Mesija kažu da je on čak brz i na usporenom snimku!

Ovo je više od dokumentarca. On je više od običnog čoveka – stoji u opisu ovog filma distributerske kuće MCF MegaCom Film

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter