0
Ostali sportovi

TRL: Radnički podavio ‘žapce’, Jadran osvojio bod Novom Sadu

Objavljeno: 31.01.15 u 19:39

Nadpolovičan učinak imali su srpski timovi koji su svoje mečeve 14. kola Triglav regionalne lige igrali sa početkom od 18 sati. Radnički je u borbi za drugo mesto u grupi A i koji bod više u drugoj fazi savladao Mladost u Zagrebu sa 10:6, dok je Vojvodina na bazenu Slana bara uspela da izvuče remi u duelu sa Jadranom iz GHerceg Novog – 11:11.

Dugo se na plivalištu Sportsko rekreativnog centra Mladost u Zagrebu vodila izjednačena borba, ali su Kragujevčani meč prelomili u trećoj deonici i na kraju trijumfovali sa 10:6 (0:0, 3:3, 3:1, 4:2).

Najefiaksniji su bili Dedović sa četiri i Vuksanović sa tri pogotka, a po jednom su se u listu strelaca upisali Vrlić, Basara i Petković. Na drugoj strani nijedan igrač nije uspeo dva puta da savlada Radić odnosno po jednom je to od ruke pošlo Anzuloviću, Dašiću, Capanu, Buhi, Bašiću i Lozini.

Kragujevčani tako u drugu fazu, ligu za prvaka, odlaze sa drugog mesta grupe A pošto je osvojio 32 boda, dok je Mladost ostala na 21.

U meču bez rezultatskog značaja, pošto je Vojvodina ostala bez šanse da osvoji neko od prva četiri mesta, Novosađani su na kraju ipak uspeli da ostanu neporaženi u duelu sa hercegnovskim Jadranom – 11:11 (2:3, 2:2, 4:2, 3:4).

Odličnu partiju prikazao je Dušan Vasić koji je postigao pet pogodaka, a vrlo dobar je bio i Marko Trkulja sa tri gola. Na drugoj strani po dva pogotka su postigli Ukropina Sekulić, Sarić i Pješivac.

Jadran prvi deo sezone završava kao drugi u grupi B sa 25 osvojenih bodova, dok će se Vojvodina boriti za opstanak sa Primorcem Medveščakom, POŠK-om, Budvom, splitskim Jadranom i Branikom.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter