0
Ostali sportovi

KRAJ VISINSKIH PRIPREMA: Kajakaši u Belmekenu radili odlično, Grčka sledeća destinacija

Objavljeno: 31.01.15 u 18:22

Deo kandidata za kajakašku reprezentaciju Srbije bazični deo priprema odrađuje u bugarskom trenažnom centru „Belmeken“. Predvođeni trenerom Draganom Plavšićem, na pripremama u Belmekenu nalazi se devetoro takmičara: Olivera i Nikolina Moldovan, Vladimir Torubarov, Simo Boltić, Marko Tomićević, Dejan Terzić, Kristijan Palfi, Ervin Holpert i Kristina Bedeč.

Takmičarima, da što bolje odrade pripreme, pomaže i fizioterapeut Vladana Batić.

Na kraju visinskih kondicionih priprema, i takmičari i trener zadovoljni su urađenim u Belmekenu, gde su boravili po tri nedelje u novembru, decembru i januaru. Članovi ekipe spremni dočekuju završni deo priprema i po povratku iz Bugarske imaće nedelju dana odmora. Već 8. feburara putuju u Mesalongi, u Grčkoj, na završni deo priprema gde će raditi na uveslavanju i brušenju takmičarske forme.

DSC_0223
Foto: KSS

 

Prvo veliko evropsko takmičenje ove sezone je Šampionat Evrope koji se od 1. do 3. maja održava u Račicama, u Českoj, međutim, za kandidate za nacionalni tim najvažnije je Izborno takmičenje za ulazak u nacionalni tim koje je zakazano za 10. i 11. april.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter