0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

BRAZIL, PA BANJICA: Soro voljan da ponovo pomogne Partizanu! (VIDEO)

Objavljeno: 31.01.15 u 23:51

Baš kao i prošle sezone Partizan je iskusnog golmana Slobodana Sora prijavio za sva takmičenja, kako bi im se on, po završetku obaveza u Brazilu pridružio.

Jedan od najboljih golmana sveta, Slobodan Soro, koji bi na Olimpijskim igrama 2016. u Riju trebalo da brani za Brazil, vratio se na nekoliko meseci u Beograd.

– Trenutno sam na terapiji, a od ponedeljka ću najverovatnije početi da vežbam sa crno-belima. Videćemo da li ću i da zaigram. Želja je obostrana, prijavljen sam za takmičenja, tako da postoji mogućnost da u nastavku sezone pomognem Partizanu – rekao je Soro, a prenose Novosti.

Tim Vladimira Vujasinovića ima najmanje još šest utakmica u Ligi šampiona, plasirao se na F-8 Triglav regionalne lige, a crno-bele očekuje i domaće prvenstvo.

Izlišno je govoriti koliko bi i samo prisustvo jednog takvog šampiona značilo mladim momcima u crno-belim kapicama. Videlo se to najbolje proletos na Fajnal-siksu Lige šampiona kada su savladali Pro Reko. Njegovo znanje, iskustvo, saveti i sigurnost koju je ulivao ekipi su neprocenljivi.

Sa Partizanom je osvojio četiri duple krune, dve Evrointer lige, a najznačajnije titule su Kup LEN 1998, Liga šampiona 2011. i Superkup Evrope, a igrao je i nekoliko završnih turnira najelitnijeg takmičenja. Osvajao je titule i sa Bečejom, Jadranom i Fluminenseom.

Što se reprezentacije tiče, ima dve olimpijske bronze, svetsko zlato i srebro, dva evropska zlata, srebro i bronzu, pet Svetskih liga uz jednu bronzu, zlato sa Svetskog kupa i Mediteranskih igara.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter