0
Ostali sportovi

GOLF: Gudelj odličan u Marbelji

Objavljeno: 30.01.15 u 16:00

Predstavnici Golf asocijacije Srbije Ilija Đurđević i Branimir Gudelj završili su pripreme u Španiji tokom koji su beležili izvanredne rezultate na Gecko Pro Turu.

Ove nedelje nastupili su u Marbelja Golf Kantri klubu i u izuzetno jakoj konkurenciji 85 igrača, iako nisu prošli kat, prikazali su veoma dobru formu.

Gudelj je u dve runde ostvario rezultat od četiri preko para, što je na kraju bilo dovoljno za 29. mesto ukupno, a peto računajući samo amatere iza Nikolasa Šelonga iz Češke, Loralija Minjoa iz Francuske, Konora O’Rurka iz Irske i domaćeg takmičara Antonija Himeneza Pimentela. Samo jedan udarac ga je delio od treće runde i prilike da se bori za bolji plasman.

Đurđević je posle dva dobra nastupa u Atalaji i La Kvinti ovoga puta imao nešto lošiji rezultat, pa je završio na 68. poziciji sa rezultatom +14.

Na turniru je učestvovalo 85 golfera, od čega 27 amatera, a pobednik je bio Britanac Džejms Robinson iz Majkl Kempbel golf akademije sa ukupno -18 posle tri dana takmičenja. Drugi je bio njegov zemljak, takođe sa Golf akademije Majkl Kempbel Džejms Vats sa -11, dok je treću poziciju sa -9 zauzeo domaći golfer Gabrijel Gomez Kanjizares.

hotsport.rs 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter