Klub malog fudbala Aerodrom ‘Nikola Tesla’ jedan je od najboljih timova koji se takmiči u biznis ligama u Srbiji. Momci „iz Surčina“ pokazali su kako se kroz sport i rekreaciju stvara sjajna atmosfera među radnicima.

Povezane vesti

Na inicijativu grupe zaposlenih 2009. godine obnovljen je klub malog fudbala Aerodrom ‘Nikola Tesla’. Futsal ima dugu tradiciju u našem društvu, jos iz perioda susreta aerodroma Jugoslavije. Ekipa beogradskog aerodroma, izuzev 1988. godine,stalno je osvajala prva mesta na turnirima i jedna je od najboljih ekipa koja je u to vreme igrala. U novijoj istoriji kluba malog fudbala Aerodrom ‘Nikola Tesla’, ekipa je učestvovala na mnogobrojnim humanitarnim i memorijalnim turnirima, kao i u Biznis ligi grada Beograda i Mocart zlatnoj ligi.

Kao veće uspehe izdvajamo osvajanje prestižnog Kupa biznis lige „Miki Botić“, kao i srebrnu medalju na danima korporativnog sporta u konkurenciji 30 firmi. Poslednje dve sezone ekipa je uzela učešće u Zlatnoj ligi, gde je u prvoj sezoni završila na petom mestu i za dlaku joj je izmakla borba u plej-ofu.

FOTO: Aerodrom "Nikola Tesla"

FOTO: Aerodrom „Nikola Tesla“

– Ove sezone imamo jasan cilj, a to je plasman u plej-of, to jest da budemo među prve četiri ekipe u ligi. Biće veoma zanimljivo i uzbudljivo do kraja takmičenja, jer bar sedam ekipa ima kvalitet za sam vrh. Atmosfera u ekipi je prava drugarska i pored svakodnevnih radnih obaveza na poslu, ljubav prema sportu i druzenju nam daje snage i motiva za nove pobede – rekao je kapiten kluba malog fudbala Aerodrom „Nikola Tesla“ Beograd, Milan Grahovac.

Radnici beogradskog aerodroma su najbolji primer kako jedna uspešna firma, kakava je Aerodrom „Nikola Tesla“ kroz rekreaciju uspeva da stvori dobru radnu atmosferu, poboljša drugarstvo među zaposlenima i kroz sport na najbolji način reklamira svoje preduzeće.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.