0
Ostali sportovi

VUJASINOVIĆ: Nedostaju nam veština i iskustvo

Objavljeno: 28.01.15 u 20:51

Vaterpolisti Partizana pretrpeli su i treći poraz u Ligi šampiona, pošto su u četvrtom kolu poraženi od Primorja sa 11:7. Ni kada je prednost gostiju rasla, pesma Grobara, koji su ispunili tribine, nije prestajala. Navijači, među kojima je bio i Miša Tumbas, su gromkim aplauzom pozdravili momke, svesni da njihovo vreme tek dolazi.


A da je to tako najbolje zna trener Vladimr Vujasinović i zato nije bio nezadovoljan posle meča.
– Nekim stvarima sam zadovoljan, pristupom utakmici i načinom na koji smo im parirali tokom većeg dela meča. Nedostajala nam je veština i iskustvo. Za razliku od mečeva sa Galatasarajem i Jugom, sada smo sa igračem manje igrali jako loše – rekao je Vujasinović.

Neke stavri ipak ne bi trebalob da se dešavaju.
– U ključnim trenucima smo grešili sa postavkom u pozicioni napad. Bez obzira na mladost, to ne sme da se dešava, da bismo mogli da igramo sa ekipama poput Primorja.
Zgusnut raspored se nastavlja i dalje. Crno-beli u subotu gostuju Budvi u poslednjem kolu ligaškog dela TRL, u meču bez značaja.Potom počinje F-8.
– Ostaje nam da radimo na ispravljanju greški, jer nas protiv Juga očekuje slična utakmica, pa sledi meč sa Zvezdom. Idemo dalje, nažalost ne možemo mnogo da treniramo uz ovakav raspored, a treninzi su nam potrebni. Trudićemo se da svaku rupu u kalendaru iskoristimo da ispravljamo ono što nam ne ide. U Budvu ćemo voditi kombinovani sastav igrača Partizana i Banjice, da bismo mogli da odradimo tri, četiri prava treninga – zaključio je Vujasinović.

U sledećem, petom kolu Lige šampiona, 11. februara, Partizan će igrati u Berlinu protiv Špandaua.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter