Partizan je u četvrtom kolu Lige šampiona na svojoj Banjici pred punim tribinama poražen od Primorija 11:7 (3:2, 2:2, 3:2, 3:1).

Povezane vesti

Mladi tim Partizana dobro se držao skoro tri četvrtine protiv na papiru kvalitetnijeg i iskusnijeg sastava. Izabranici Vladimira Vujasinovića su 24 minuta stizali prednost Rječana, da bi ih greške u posldnja dva i po minuta treće i poečtkom četvrte četvrtine koštala poraza. Meč je čini se rešen kada je Manojlović skrivio peterac, a Primorije preko Sukna povelo sa 8:6. U sledećem napadu Elez je povisio do tad na maksimalnih „plus tru“ – 9:6.

Ispotavilo se da su tri gola viška bila nenadoknadiljiva za crno-bele, koji su se svim silama trudili da smanje rezultat, ali sem gola Mandića, ostali igrači su bili bez učinka u završnici. Sa druge strane precizni su bili Burić i Sukno sa pet metara, čime je hrvatski tim stavio tačku na ovaj meč.

PARTIZAN – PRIMORIJE 7:11 (4:5)

Bazen: Banjica. Geladalaca: 1.600. Sudije: Teiksipo (Španija), Naumov (Rusija). Igrač više: Šartizan 12 (4), Primorije 14(7). Peterci: Primorije 2(2)

PARTIZAN: Rističević (osam odbrana), Gilen, Mandić 1, Vico, Subotić 3, Repanović, Gogov 1, Jakšić, Manojlović 1, Tanasković, Stojanović 1, Asanović, Brakočević.
PRIMORIJE: Vićan (14 odbrana), Burić 2, Radu, Krapić, Buljubašić, Sukno 4(2), Muslim 2, Petrović 1, Mudražija, Elez 1, Peroš, Garsija 1, Lazović.

hotsport.rs – A.Đ.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.