0
Ostali sportovi

ARMSTRONG SE NE KAJE: Ponovo bih se dopingovao

Objavljeno: 27.01.15 u 09:08

Američki čuveni biciklista,višestruki osvajač Tur de Fransa, Lens Armstrong, kome su oduzete sve titule jer je utvrđeno da se dopingovao, izjavio je da bi, kada bi se ponovo vratio u 1995. godinu, ponovo koristio „pomoćna sredstva“ kako bi poboljšao svoje performanse.Kao što je poznato, 2010. godine lekarski nalazi pokazali su da je Armstrong redovno koristio doping, a tu priču kasnije su potvrdile i njegove kolege biciklisti. Ipak, Amerikanac se zbog svojih odluka ne kaje:

– Moj odgovor nije popularan odgovor. Da se takmičim 2015. godine ne bih jer mislim da nije potrebno. Ali, da me vratite u 1995, kada je bilo toliko rasprostranjeno, verovatno bih ponovo uradio. Ljudi ne žele to da čuju. Kada sam doneo odluku, kada je moj tim doneo odluku, kada je ceo peloton odlučio (grupa vozača) bila je pogrešna u pogrešno vreme. Ali se desilo i znam šta se dogodilo zbog toga – video sam kako raste – izjavio je Armstrong.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter